Lene Evers Chokolade

Om Lene Evers Chokolade

Lækker håndlavet chokolade fra eget værksted. Stort udvalg af klassiske lækkerier samt chokolade med et twist.

Bag Steges gamle rådhus i de tidligere fængselsceller, ligger der et paradis for folk med hang til søde sager. Her ligger nemlig det lokalberømte chokoladeværksted og -butik, som Lene Evers står bag.

I butikken findes et stort udvalg af lækre chokolader og flødeboller i en masse spændende og anderledes smagsvarianter, som Lene selv fremstiller fra bunden. Alt i butikken er i høj kvalitet og fint præsenteret, og det er svært at holde fingrene fra lækkerierne, når først man har smagt en lækker flødebolle med hvid chokolade og lakrids eller en forførende fyldt chokolade med passionsfrugt.

Lene er altid smilende og elsker at fortælle om hendes chokolade og de mange smagsvarianter. Servicen er helt i top og fuldender den gode chokoladeoplevelse.

Kunne du i øvrigt tænke dig et privat chokoladekursus med familie og venner, så står Lene også til klar til at give jer en inspirerende, sjov og hyggelig dag. Kontakt hende på mail for mere information.

Lene Evers er bestemt et must at besøge på Møn, hvis du – ligesom de fleste af os andre – elsker god chokolade.


Udvalgt anmeldelse

Anmeldelse d. 04/08/2017

I'm in Heaven! Jeg vil køre til Stege for et stykke af denne chokolade. Det er noget af det mest lækre jeg noglesinde har smagt. Lene er sød, imødekommende og fortæller levende om hendes chokolader. Mine tænder løber i vand, bare for at skrive dette.

Anmeldt af Dorthe fra Gilleleje, DK