Drømmefanger Workshop

Falkesalen

En Workshop for dig, som har lyst til at dykke ind i dine kreative sanser, og kreere din egen drømmefanger. Du vil lære et kreativt traditionelt håndværk, der med de de rette materialer, også er en enormt smuk dekoration.

Du vil samtidig blive introduceret for Visions- og Drømmefangere, som et jordnært værktøj til at manifestere drømme og visioner. Gennem bevidst intention og fastholdt fokus, på vores inderste ønsker og drømme, kan visionen bedre fastholdes, hjertet følges og støjen filtreres fra. Vi rejser med trommemeditation og forbinder intention og kraft, til vores personlige drømmefanger.
Det meditative rum der skabes, gennem den kreative process med at udforme drømmefangeren, giver en rigtig god mulighed for, at sætte denne intention.

Materialerne på drømmefanger værkstedet, er valgt med omtanke for naturen og dyrelivet omkring os. Det vil være muligt, at arbejde med materialer som naturfjer fra fugle, perler typisk af træ eller metal, diverse ædelsten og krystaller, samt skind og læder af god kvalitet. Naturmaterialer som f.eks. strandsten, drivtømmer, muslingeskaller, pil, troldegrene, trærødder eller hvad gåturen og sæsonen ellers byder på.

Har du allerede deltaget på tidligere workshops, er der mulighed for at lære og arbejde med et nyt spind, eller en anden størrelse drømmefanger.

DATO: Lørdag d. 23.2.2019 | kl. 10.00 – 17.00.

TILMELDING & PRIS

PRIS: Kr. 750,- Inkl. materialer til 1 stk. drømmefanger, og lækker vegetarisk mad om eftermiddagen inkl. the/kaffe.

Tilmelding: Send en privat fb besked til SpiritCraft eller e-mail til info@spiritcraft.dk for tilmelding. Du sikrer samtidig din plads, ved at betale depositum Kr. 150,- på Mobilepay 27895912. Husk navn på overførslen, resten betales på dagen. Max 8 deltagere.

OBS: Medbring en god saks. Har du f.eks en lille ædelsten, som du ønsker i drømmefangeren eller andre spændende elementer, så medbring gerne dette.

Kom og vær med og lær dette unikke traditionelle håndværk.
Velkommen i Drømmefanger Værkstedet.

Mere information om arrangementet