Kend din Rasle & Stemme - Videregående kursus i Shamanisme

Falkesalen

Kend din Rasle & Stemme – Videregående kursus i Shamanisme

Kurset “Kend din Rasle & Stemme” er en videreførelse af grundkurset “Kend din tromme”. På dette kursus vil vi lære om brugen, af rasle og stemme i shamanistisk regi.

Kursets fokuspunkt er at lære at lytte. Lytning i dette kursus foregår via rasle og stemme. Ved at lære at bruge disse værktøjer på den rigtige måde, kan du få en person (klient) til at slappe så meget af, at det er muligt at få adgang til en række informationer, som personen ikke selv vil kunne fortælle dig, i almindelig bevidsthedstilstand.

Det overordnede sigte er, at sætte deltagerne i stand til at benytte rasle, stemme og selvfølgelig også tromme, i forhold til andre personer (klienter), på et meget jordnært og praktisk anvendeligt plan. Hovedprincippet er, at vi lærer at lytte og se en partner/klient mens vi bruger rasle, stemme og hhv. en tromme. Derfor er en stor del af øvelserne udformet som par-øvelser. Vi vil opleve nogle af de ting, der kan ske, når vi vover at afsløre lidt af os selv i forhold til en anden person.

Vi skal selvfølgelig arbejde sammen med vores kraftdyr, og derigennem bliver vi i stand til, at se verden i et anderledes perspektiv, og derved få mulige forklaringer på forskellige problemstillinger.

Kurset omhandler:

– Introduktion til brug af stemme og rasle
– Shamanens basale værktøjer: tromme, rasle, stemme og røgelse
– Principperne for forskellige typer trommesang
– Princippet i at bruge en rasle
– Trommedans og andre måder at tilvejebringe den rette stemning
– Par-øvelser såvel som plenum-øvelser
– Mange praktiske øvelser, de fleste som par-øvelser. (skifter partnere flere gange undervejs i kurset)

Har du en håndtromme (rammetromme, ikke djembe eller lign.) er det en rigtig god idé at medbringe denne, men det er ingen forudsætning. Hvis du har en tromme med, skal det selvfølgelig være en tromme du godt kan lide, og som du ønsker skal være din shamantromme fremover. Trommer kan lånes (evt. købes) på kurset, men egen tromme kan tilrådes. Ligeledes tilrådes det at medbringe egen rasle (rasle kan lånes/købes på kurset). Medbring notesblok, skriveredskab og et tæppe til samarbejds-øvelserne

FORUDSÆTNING

Deltagelse på dette kursus, kræver grundkurset “Kend din Tromme”, eller tilsvarende forudsætninger (dvs. et godt samarbejde med dit kraftdyr/vejleder), ud over en åben holdning til nyt stof og mod til at stille en del af dig selv til syne, overfor en anden person/klient.

UNDERVISER Torben Wendelin

Weekenden faciliteres af Torben Wendelin. Torben er indehaver af Trommeværkstedet og har over 20 års erfaring med trommebygning og shamanistisk praksis. Foruden shamanisme har Torben også beskæftiget sig med meditation, drømmetydning og Nordamerikansk etik, filosofi og beslutningstagning. Det shamanistisk arbejde førte ham til at bygge trommer og videreformidle dette traditionelle håndværk, gennem tromme-bygnings kurser. Det er blevet til en lang række kurser over årene i både ind og udland. Torben Wendelin giver også indførende kurser i Shamanisme, hvor brugen af tromme, rasle og stemme indgår som en naturlig del. Endvidere har Torben også i en årrække, givet performance med trommesang under navnet Ab Uno.

PRIS

Pris.: Kr. 2.850,-. Inkl. fuld vegetarisk forplejning, samt indlogering i gæstehuset Falkereden. NB: Hvis kaldet er større end kassebeholdningen, så kan betalingen deles op.

TILMELDING

Der indbetales et depositum på Kr. 1.000,- som er bindende. (Refunderes hvis kurset aflyses) MOBILEPAY: 39098. HUSK at mærke overførslen “Kend din Rasle & Stemme” samt kursets dato. Det resterende og fulde kursusbeløb skal være betalt senest 1 uge før kursusstart, dvs.3. maj, 2019. MAX: 12 deltagere.

PRAKTISKE SPØRGSMÅL

Send en e-mail til info@trommevaerkstedet.dk for praktiske spørgsmål.

Velkommen 💛

Mere information om arrangementet