Kend din tromme - Grundkursus i Shamanisme

Falkesalen

Dette kursus er en indførelse i shamanismens grundbegreber og praktisk træning i disse. På dette kursus vil vi lære om brugen af tromme og trommedans, foruden at vi kommer ind på de principper, der ligger til grund for shamanistisk arbejde.
Kursets fokuspunkt er at etablere et godt samarbejde med en tromme og de hjælpere, vi finder i det shamanistiske univers.
Det overordnede sigte er at sætte deltagerne i stand til at benytte tromme og trommerejse på et meget jordnært og praktisk anvendeligt plan.

Et af principperne er, at vi finder en samarbejdspartner (hjælper, kraftdyr) i den anden verden. Ved dialog med vedkommende får vi ikke altid ret i vores første antagelser, og specielt dette kan bruges til at udvide vores indsigt i os selv og vores omgivelser.

Kurset kræver ingen forudsætninger ud over en åben holdning til nyt stof. Har du en håndtromme (rammetromme) må du meget gerne medbringe denne, men det er ingen forudsætning. Trommer kan lånes (evt. købes) på kurset. Medbring notesblok og skriveredskab og meget gerne et tæppe til de meditative øvelser.

Kurset omhandler emner som:

1. Det shamanistiske univers, de 3 verdener.
2. Shamanens basale værktøjer: tromme, rasle, stemme og røgelse
3. Den shamanistiske rejse, kortlægning af denne.
4. Hjælpere i den shamanistiske verden.
5. Trommedans
6. Mange praktiske øvelser

UNDERVISER Torben Wendelin

Weekenden faciliteres af Torben Wendelin. Torben er indehaver af Trommeværkstedet og har over 20 års erfaring med trommebygning og shamanistisk praksis. Foruden shamanisme har Torben også beskæftiget sig med meditation, drømmetydning og Nordamerikansk etik, filosofi og beslutningstagning. Det shamanistisk arbejde førte ham til at bygge trommer og videreformidle dette traditionelle håndværk, gennem tromme-bygnings kurser. Det er blevet til en lang række kurser over årene i både ind og udland. Torben Wendelin giver også indførende kurser i Shamanisme, hvor brugen af tromme, rasle og stemme indgår som en naturlig del. Endvidere har Torben også i en årrække, givet performance med trommesang under navnet Ab Uno.

Vejen til Shamanen er anderledes!
Den ligner ikke andre veje!

Vejen går ad små, svært fremkommelige stier. Stier der ved første øjekast ikke synes farbare, men når du overvinder sig selv, fører de dig langt omkring. Hvilken retning du end vil tage, viser der sig en eller flere stier, du synes om, og tilsvarende nogle, du ikke synes om. Du kan vælge hvilken sti du vil, og uanset hvilken sti du vælger, bliver du overrasket. Du kan gå med, langt eller kort. Du kan også vælge at gå tilbage, hvor du kom fra – valget er dit.

Shamanen arbejder med sin indre kraft.
Shamanen er den, der ser verden.
Shamanen lytter til universet.
Shamanen åbner sjælen.

PRIS:

Pris.: Kr. 2.250,-. Inkl. fuld vegetarisk forplejning samt indlogering i gæstehuset Falkereden. NB: Hvis kaldet er større end kassebeholdningen, så kan betalingen deles op.

TILMELDING:

Der indbetales et depositum på Kr. 1.000,- som er bindende. (Refunderes hvis kurset aflyses) MOBILEPAY: 39098. HUSK at mærke overførslen “Kend din tromme” samt kursets dato. Det resterende og fulde kursusbeløb skal være betalt senest d. 22. februar 2019. MAX: 12 deltagere.

PRAKTISK INFORMATION:

Send en email til tromme@trommevaerkstedet.dk for praktiske spørgsmål.

Velkommen 🔥

Mere information om arrangementet