Kursus i Trommebygning med Sebas Kiej

Falkesalen

Gennem årtusinder, og spredt ud over alle kontinenter, har trommen været brugt til ceremonier og healing. I denne workshop får du muligheden for at skabe din egen tromme.

Vi laver ottekantede (octagonal) trommer, hvis symbolik og betydning, du vil lære meget mere om under workshoppen. Denne traditionelle form finder vi blandt andet hos Lakota folket i Nordamerika. Det er gennem sin mangeårige kontakt med dem, at Sebas Kiej har lært at skabe og bruge lige præcis denne tromme.

Trommens slag er et hjerteslag – vores allesammens og Moder Jords. Ved at skabe din egen tromme indgår du i dyb forbindelse, ikke blot med dig selv men med alt omkring dig.

Når trommen bruges heler og ærer vi vores relationer.

Alle materialer er nøje udvalgt, og de er inkluderet i prisen, også til trommestikken.

Facilitator

Weekenden faciliteres af Sebas Kiej (Chante Peta), der er spirituel leder af Soldansen (Sun Dance) og Visionssøgninger (Vision quest) i Americas. Sebas Kiej tager del i rådet af ældre, der mødes og forbinder Nord- og Sydamerika -og således arbejder han i alliancer og formation med de første nationer. Sebas´ spirituelle vej går tilbage til hans forfædres traditionelle levemåde. I en ung alder fik han overleveret instruktioner af de ældre til de ceremonier, han i dag rejser rundt i verden og deler med os.

PRAKTISK INFORMATION

PRIS: Prisen for hele weekend-workshoppen er Kr. 3150,-, inkl. materialer til 1 stk. tromme, fuld vegetarisk forplejning og overnatning i gæstehuset Falkereden. MAX: 8 deltagere.

TILMELDING: Der indbetales et tilmeldingsgebyr på Kr. 500,- som er bindende. (Refunderes hvis kurset aflyses)

MOBILEPAY til 27895912. HUSK at mærke overførslen “Octagonal”. Sidste tilmeldingsfrist d. 08.03.2019. Det resterende og fulde kursusbeløb betales på dagen..

Send en email til info@spiritcraft.dk for tilmelding og mere info.

Velkommen ♥

Mere information om arrangementet