Kursus i Trommebygning med Vigyan og Sofia

Falkesalen

KURSUS I TROMMEBYGNING MED VIGYAN OG SOFIA

​At bygge sin egen tromme kan beskrives som en fødselsproces – man giver liv til et nyt væsen, som man derefter får ​​glæden af at lære at kende og se udfolde sig.

Det er en proces der inviterer til koncentration og fordybelse, ​både praktisk og på et personligt og åndeligt plan. Trommen er et kraftfuldt spejl og en værdifuld ven.

På kurset kommer du til at bygge din egen tromme, tage på trommerejser og blive introduceret til hvordan du kan bruge din tromme til meditation, shamanistiske rejser, healing og ritualer m.m. Alle er velkomne – der behøves ingen forkundskaber.

Under Vigyans kyndige supervision bliver du guidet igennem skabelsen af din egen tromme af en høj håndværksmæssig kvalitet
Der er mulighed for at bygge en cykelslange ind i trommen, så du får en tromme der kan ‘stemmes’ til skiftende temperaturer og luftfugtighed – og derfor egner sig til både udendørsbrug og svedehytte f.eks.​

Sófía guider trommerejser (også for dem, der evt ikke har rejst på tromme før) for at hjælpe med at ​skabe en dyb forbindelse mellem dig og din tromme fra starten.

Kurset er flersproget – vi taler dansk, svensk og engelsk.

Der serveres lækker vegetarisk mad til alle måltider, og indlogering er på dobbeltværelser, og repos som er Falkegårdens skønne gæstehus. Der er også mulighed for at tage salen i brug til overnatning.

Vi bruger de skønne naturomgivelser undervejs og noget af undervisningen vil foregå udenfor, hvis vejret tillader det.

FREDAG med start kl 10.00:
Introduktion, samtaler om trommen, trommerejse samt valg af skind og iblødlægning.

LØRDAG:
Trommebygning hele dagen og måske en trommerejse om aftenen hvis der bliver tid

​SØNDAG med slut kl 18:
Trommerne bygges færdig og vi tager på en trommerejse der “indvier” trommen.

VIGYAN
Kommer oprindelig fra Danmark og bor nu i Sverige sammen med sin kone og datter. Han har bygget trommer og andre shamanistiske redskaber de sidste 20+ år og er en erfaren trommebygningslærer.
Han holder desuden også ceremonier og svedehytter – mange kender ham for hans kraftfulde og dybt transformative Dream Weaver ceremonier​.

SOFIA
Er født på Island og bor nu i København hvor hun underviser i shamanisme og yoga, samt
af​holder​ cirkler og​ livsceremonier f.eks. vielser, navngivninger og andre store overgange i livet.
Hendes​shamanistiske ​baggrund er overvejende nordisk ​samt nordamerikansk ​og hun er ​trænet ​hos bl.a. Annette Høst. ​Hun er desuden uddannet antropolog og har en karriere som innovationskonsulent bag sig. ​

PRIS OG TILMELDING
PRIS: 4950 kr
(inkl. materialer til trommen, vegetarisk kost og overnatning)

TILMELDING OG SPØRGSMÅL:
Når du tilmelder dig på sofiastefans@gmail.com modtager du et svar med et kontonummer til indbetaling af depositum på 1000,- kr
Tilmelding er bindende og depositum tilbagebetales ikke medmindre kurset aflyses. Du kan til gengæld give din plads ​t​il en anden, hvis du mod forventning skulle blive nødt til at melde afbud.

Ev​entuelle​ spørgsmål sendes også til ​Sófía på ​ovenstående mailadresse. Har du brug for at dele betalingen op, så kontakt ligeså på mail, for at aftale nærmere.

Velkommen

Mere information om arrangementet