Traditionel Svedhytteceremoni med Sebas Kiej

Falkesalen

I svedhytten finder vi forbindelsen til os selv, Moder Jord og alt omkring os. Svedhytteceremonier har været en fastforankret del af de healende traditioner gennem årtusinder og spredt ud over alle kontinenterne. Vores måde er Lakota-traditionen fra Nordamerika, hvor svedhytten kaldes inipi.

Vi vil ud på aftenen tænde bålet, hvori stenene, der skal følge os ind i inipien varmes. Renselsen i inipien er både fysisk, emotionel, spirituel og mental og vi vil dele en dyb og tusindårig ceremoni. Vi vil starte med en kort sangcirkel, hvor vi lærer/repeterer de overleverede sange, der senere skal synges ved inipi ceremonien.

Facilitator

Svedhytte ceremonien guides af Sebas Kiej (Chante Peta), der er spirituel leder af Soldansen (Sun Dance) og Visionssøgninger (Vision quest) i Americas. Sebas Kiej tager del i rådet af ældre, der mødes og forbinder Nord- og Sydamerika -og således arbejder han i alliancer og formation med de første nationer. Sebas´ spirituelle vej går tilbage til hans forfædres traditionelle levemåde. I en ung alder fik han overleveret instruktioner af de ældre til de ceremonier, han i dag rejser rundt i verden og deler med os.

PRAKTISK INFORMATION

Dato: d. 16 marts. kl. 18.00 til kl. 22.30. Vi mødes kl. 18 i Falkesalen til traditionel sangcirkel og ceremoni.

PRIS: Betaling for svedhytteceremonier er traditionelt altid baseret på donation. En guideline for donationen, ligger normalt mellem Kr. 200,- og 800,- eller udfra hvad den enkelte har økonomi til.

TILMELDING: Send en privat besked til Falkesalen for tilmelding.

Svedhytte ceremonien er flersproget, og foregår på både dansk og engelsk.

Medbring skiftetøj til inipi, som traditionen tro er; Kvinder: Lang bomuldskjole eller langt skørt og bluse +håndklæde. Mænd: Løse shorts +håndklæde. VIGTIGT: Kvinder i deres månetid deltager traditionelt vis ikke i inipi, da månetiden er en ceremoni i sig selv.

Vi glæder os til en kraftfuld, dyb og indsigtsfuld inipi – Velkommen ♥

Mere information om arrangementet