Café David's

Om Café David's

Dejlig café kendt for sine friske råvarer, gode håndværk og lækre anretninger. Nyd maden i den hyggelige gårdhave.

David’s er en af de mest kendte og elskede frokostcaféer på Møn. Her kan du få lækre franskinspirerede tapas og sandwiches anrettet med charme, eller prøv den særdeles lækre brunch med bobler. Menukortet er appetitvækkende, og råvarerne er af høj kvalitet.

Caféen ligger i ’Glashuset’ i Stege – en bygning med unik glasfacade og -tag, som er behageligt og uformelt indrettet. Om sommeren er der siddepladser i den hyggelige gårdhave, som har en herlig atmosfære. Køkkenet er åbent, og man kan som gæst følge med i tilberedningen af de indbydende retter, mens man venter.

Kokken er kendt i regionen for sine inspirerende madopskrifter i bogform og på tv, og cafeen er ofte fyldt op, så ring gerne og bestil bord på forhånd. På sommerens tirsdagsmarkeder er det dog ikke muligt at reservere plads.


Udvalgt anmeldelse

Anmeldelse d. 18/02/2018

Virkelig lækker frokost med masser af smag! Vi fik henholdsvis tapas, hvor udvalget var 7 lækre småretter med velkombineret smagsoplevelse, og tærte med løg og bacon. Maden kom rimeligt hurtigt og tjeneren var venlig og imødekommende, uden at være påtrængende. Et virkeligt godt spisested vi vil vende tilbage til.

Anmeldt af Hanne fra Store Heddinge, DK