Discovery Sejlads - Møns Klint

Om Discovery Sejlads - Møns Klint

2 timers smuk bådtur fra Klintholm Havn til Møns Klint og retur. En naturoplevelse ud over det sædvanlige!

Sejl med kutteren Discovery på en to timers naturoplevelse til det smukke Møns Klint, hvor de hvide skrænter fremstår anderledes dramatisk fra vandet. Lyset og farverne i det azur-grønne vand fremstår meget intense fra båden, som nok er det bedste udsigtspunkt at opleve kyststrækningen fra. Der er mulighed for at spotte dyreliv både i vandet og nær kysten – har man skarpe øjne kan man måske nå at fange et glimt af verdens hurtigste fugl, vandrefalken, der bor og jager på skrænterne.

Kaptajnerne har sejlet på Østersøen siden 1980’erne, og er meget erfarne i områdets farvande. Der er bænke og borde om bord på kutteren, og det er fornuftigt at tage lidt varmere tøj med, end hvad der er behov for på land.

Discovery sejler fra Klintholm Havn, som er den største havn på Møn, og hvorfra der er mulighed for at købe friskfanget fisk fra fiskernes udsalg. Sejladsen er fra start til slut en spændende udflugt!


Udvalgt anmeldelse

Anmeldelse d. 05/06/2016

Vi kørte den smukke tur til Klintholm Havn, vi kom fint om bord, nu ventede os de to smukkeste timer - jeg længe har oplevet og sent vil glemme. Møns Klint var klædt på til fest i det smukke danske sommervejr, det var simpelthen så smukt, da vi nærmede os Møns Klint fra søsiden, samt da vi sejlede langs klinten og fik en fin lille forklaring om, hvad det var vi så.

Anmeldt af Vicki fra Kalvehave