Om Mønguide.com

Møn er et fantastisk sted at være, hvad enten man er turist eller bor her fast!

Der er så mange fantastiske mennesker, oplevelser og skøn natur – for slet ikke at tale om de mange fede events, som sker i løbet af året.
Denne overflod af oplevelser og engagement hos lokalbefolkningen og virksomhederne skal selvfølgelig ha’ sit eget og helt unikke sted. Derfor Mønguide.com!

Mønguide.com har sit primære fokus på Møn, Bogø og Nyord, som hver især bidrager til at gøre området omkring Møn til noget helt specielt. Et område som vi godt tør kalde ”Danmarks dejligste vandkantsområde”.


Mission: “Mønguide.com skal give beboere og turister  relevant og nærværende information, digitalt, om fede oplevelser og events på Møn, Bogø og Nyord – samt fungere som katalysator for fremmende initiativer i området.”


Hvem står bag?

Mit navn er Simon Zachodnik, og det er mig der står bag Mønguide.com.
Jeg har udviklet dette sted, fordi Møn – med sin unikke natur, dynamik og ro – er af de dejligste områder i Danmark… ja måske i hele verden!

Jeg har gennem en årrække beskæftiget mig med markedsføring af oplevelser på Møn – primært med udgivelsen af turistguiden ”50 THINGS TO DO ON MØN”, hvor 50 af de fedeste oplevelser på øen er samlet.

Jeg er født og opvokset på Møn og har et solidt kendskab til oplevelserne i området, som jeg brænder for at være med til at udvikle og markedsføre.

Velkommen til Mønguide.com!
Simon Zachodnik