Om Golf

Spil på en af Danmarks smukkeste golfbaner midt i den dejlige Mønske natur - lige ned til Stege Nor. Prøv også den fine 9-hullers „Pay & Play” bane, som kan benyttes af alle.

Der er ikke mange andre sportsgrene, hvor pointsystemet muliggør at begyndere kan konkurrere på lige fod med erfarne spillere. Golf er for alle, uanset niveau.

Møn Golf Center ligger midt på øen, med banerne skånende ned mod det flotte Stege Nor. Det smukke kuperede terræn gør, at hvert eneste hul har sine unikke udsigtspunkter og spilmæssige udfordringer.

Foruden den 18 hullers golfbane, er der en 9-hullers pay and play-bane. 18 hullers banen kræver, at man gennemfører et opstartskursus og har et DGU kort eller andet internationalt anerkendt kort. Den 9 hullers pay and play bane er åben for alle”!

De smukke grønne omgivelser byder også på en 12-hullers krolf-bane som også er åben for alle! Krolf er en kombination af golf og det elskede havespil crocket – en aktivitet for hele familien.

Sidst men ikke mindst kan du prøve stedets fine 12 hullers minigolfbane, hvor dine minigolfevner bliver sat på prøve med udfordrende slag. Kan du vinde over resten af familien?