Støberiet Charcuteri Brasserie

Om Støberiet Charcuteri Brasserie

Anderledes restaurant hvor kødet vælges i slagterdisken, hvorefter det grilles. Også mange typer af eksotisk kød.

Støberiet er en helt speciel restaurant – for det er faktisk også en slagter. I butikslokalet ud til Storegade i Stege ligger slagterforretningen, som har åbent for kunder der skal have godt kød med hjem – og så for restaurantgæster, som skal vælge sig et stykke kød at spise i de tilstødende lokaler.

Hos Slagter Stig kan man pege på lige den bøf man har lyst til at spise ud fra et bredt udvalg af kød af en høj kvalitet forarbejdet ved solidt håndværk. Foruden de klassiske entrecotes, højrebsbøffer og unghanebryster, kan man også prøve krondyr eller måske krokodillesteak. Børnene kan selvfølgelig få en pølse. Mens personalet steger kødet, går man i den appetitvækkende buffet, som er fyldt med mange forskellige slags salater, kartofler, saucer mv.

Restauranten har en hyggelig atmosfære, og i ’de små stuer’ er der intimt indrettet i nostalgisk stil.


Udvalgt anmeldelse

Anmeldelse d. 30/07/2018

Tak for mad! Vi besøgte Slagter Stig d. 23. juli, og det eneste dårlige, vi kan nævne, er, at restauranten ligger alt for langt væk fra, hvor vi bor ;-) Det var virkelig lækker mad og hyggelig og afslappet stemning. Idéen med, at man selv kan udvælge sit kød, er rigtig god. Her skal vi helt sikkert også spise næste gang, vi kommer til Møn!

Anmeldt af Tina fra København, DK