10 gode grunde til at flytte til Møn

10 gode grunde til at flytte til Møn

Møn er et fantastisk sted og der er masser af gode grunde til at flytte hertil – fremfor bare at holde sommerferien på øen.

Herunder finder du 10 gode grunde til, hvorfor Møn skal være jeres næste sted at bo…

1. Danmarks smukkeste natur

Man behøver ikke at have været lang tid på Møn for at op dage at området har noget af Danmarks smukkeste natur. Overalt på øen bydes der på smukke naturoplevelser og perfekte “Instagram moments”.

Ikonet over dem alle er selvfølgelig den majestætiske Møns Klint, som med sine hvide klinter og det azurblå hav er et fantastisk syn. Men også mange andre steder på øen er der smukke naturspots, som giver tid til ro og fordybelse – og giver stolthed over at bo på dejlige Møn. Se nogle af flotteste naturoplevelser her: Naturoplevelser på Møn

Fantastiske Møns Klint med sine over 100 meter hvide kridtskrænter

2. Meget bolig for pengene

Drømmer I om at bo i et lækker bolig tæt på naturen – uden at det skal koste mange millioner – så har Møn en masse at byde på. Selvom også dette område har oplevet stigninger i huspriserne de senere år, så er der stadigvæk masser af muligheder for at gøre en god handel. Her i området kan du få masser af dejlige kvadratmeter allerede i 1-2 millioner prisklassen – og vil du bruge flere penge end det – så kan det være du kan få fingre i en af de mange perler tæt på skov eller strand. De prisvenlige huspriser gør det også muligt for mange at arbejde deltid og generelt prioritere deres liv anderledes… Den tid kan du jo passende bruge på at opleve den storslåede natur og de mange muligheder på øen. Så find jer en bolig på Møn og kom ud af hamsterhjulet. Det er aldrig for sent!

Møns Klint panoramabillede

3. Tæt på vandet overalt

Møn er en dejlig ø, og med sine cirka 220 km2 er du tæt på vandet overalt. Det giver en speciel stemning og giver rig mulighed for hurtigt at komme ud til havet eller besøge en af de mange dejlige strande i området.

Så er I til kajak, kano, båd, lystfiskeri – eller elsker I bare at hoppe i bølgen blå, uden at det bliver et “stort projekt”, så er Møn det perfekte sted at bosætte sig. Her behøver en aftendukkert efter arbejde kun at tage nogle få minutter…

4. Fede outdooroplevelser

Møn har masser af oplevelser, og er I til fart og spænding i naturen er der rig mulighed for det i området. Møn har blandt andet nogle af de bedste mountainbike-ruter  Danmark – eller hvad med Stand Up Paddle ved Møns Klint.

Møn Surf er en af de virksomheder, som kan give jer de fedeste ourdooroplevelser i form af Stand Up Paddle eller Kite surfing kurser. Se flere fede outdooroplevelser, som kan give blod på taneden til en ny hobby her: Sport og Adventure på Møn.

5. Fred og ro

Møn emmer smuk natur og masser af fred og ro – og området er det perfekte sted at komme ned i gear… Skovene, strandene og de åbne vidder er medicin for krop og sjæl, og giver mulighed for at reflektere og slappe af.

Mange flytter til området for at komme væk fra de større byers stress og larm og finder en helt ny ro, energi og inspiration med mere afslapning og natur i hverdagen.

Strandskoven i Rytzebæk

6. Rigt foreningsliv

Hvad enten I ønsker at være medlem af en sportsforening eller en af de mange andre frivillige foreninger så er der masser af muligheder i området. Foreningslivet sprudler overalt på øen, hvor masser af både unge og gamle mødes via en fælles sag eller hobby.

Foreningerne er en god måde at møde nye mennesker på, når man er tilflytter – og I vil blive taget imod med åbne arme og nysgerrighed alle steder.

7. Nærhed og tryghed

wkndknwdkn

8. Levende og hyggelig købstad

wkndknwdkn

9. Sportsmiljø med fine faciliteter

dioiowd

Golf på Møn

10. Masser af kunst og kultur

wkndknwdkn

Galleri Warrer

Vordingborg Kommune

Møn er en del af Vordingborg Kommune, og du kan læse meget mere om bosætning å kommunens hjemmeside her: www.vordingborg.dk/tilflytter

Boliger til salg

Ønsker du at se hvilke huse der er til salg på Møn lige nu, kan du se et overblik her: www.boligsiden.dk/moen

 

Vi glæder os til at tage imod jer!