Kampagne for Møn rettet mod de danske sommergæster

Den store kamp om de danske sommergæster er i fuld gang, og rundt omkring i landet bliver der kørt masser af reklamer for de danske destinationer. Også Møn har nu fået sin egen lille kampagne, som drives og betales af Mønguide.com, som ejes af Simon Zachodnik.

5.400 brochurer til udvalgte husstande i København       
Et af elementerne i kampagnen er uddeling af 5.400 stk. “50 TINGS TO DO ON MØN” brochurer via distributionsfirmaet FK distribution i Københavnsområdet i uge 22. Her er det specielt børnefamilier med interesse for natur og aktiviteter, og som har et højt rådighedsbeløb, der fokuseres på.

Brochuren præsenterer et bredt udvalg af Møns mange herligheder inden for kategorierne: Natur & attraktioner, Sport & Adventure, Kunst & design, Lokale smagsoplevelser samt Caféer & restauranter. Brochuren produceres i år for 5. år i træk og distribueres i forvejen bredt på både Møn og Sydsjælland m.m.

“Når folk skal booke ferie i Danmark, vil de gerne vide, hvad der er at lave det enkelte sted, og det er ikke nok, at der bare er smuk natur og en enkelt attraktion i nærheden”, fortæller Simon Zachodnik og fortsætter: “Derfor er Møn et oplagt sted at holde ferie, og det kan 50 THINGS brochuren være med til at kommunikere, og i sidste ende forhåbentlig hjælpe til med at få skubbet nogle sommergæster vores vej.”

Brochuren er i år produceret i 25.000 eksemplarer, som – udover distributionen i Københavnsområdet – uddeles rundt omkring på turistinformationer, via oplevelserne i området og hos overnatningsstederne, hvor mange bruger brochuren i deres velkomstpakker til gæsterne, så de hurtigt kan få et overblik over aktiviteterne i området.

Møn ferie - Facebook banner

Blogindlæg om Møn er nået bredt ud
Et andet element i kampagnen er blogindlægget “10 gode grunde til at sommerferien skal gå til Møn”, hvor Simon Zachodnik har beskrevet, hvorfor Møn er den oplagte sommerferie-destination. Her nævnes blandt andet den fantastiske natur, de lækre badestrande og de mange aktiviteter og seværdigheder i området, som nogle af de primære aktiver for Møn.

Blogindlægget – som primært er blevet delt via Facebook – er allerede nået ud til ca. 25.000 personer via forskellige kanaler, og er blevet delt, liket og kommenteret m.m. ca. 5.000 gange, hvilket vidner om stor interesse for Møn og områdets oplevelser. “Folk har responderet rigtig godt på indlægget, hvor også de lokale folk og tidligere feriegæster har været med til at skubbe indlægget ud over rampen, ved at dele det rigtig mange gange. Mange har også skrevet fine kommentarer om deres yndlingssteder, hvilket også er med til at give opslaget på Facebook endnu mere liv og relevans. Det skal Mønboerne ha’ stor tak for”, slutter Simon af med et smil.

Hele blogindlægget kan ses her: “10 gode grunde til at sommerferien skal gå til Møn”.