Camønoen vandrerute

Om Camønoen vandrerute

Kongerigets venligste vandrerute med Kulturhistoriske oplevelser ude i landskabet. Camønoen går over Møn, Nyord og Bogø. Camønoens ankerplads er på Møns Museum. Camønoen er en del af Museum Sydøstdanmark.

Med et glimt i øjet har Camønoen fået sit navn fra den berømte pilgrimsrute Caminoen i Spanien. Det humoristiske spin-off og ruternes noget mindre udstrækning betyder dog ikke, at man ikke skal tage Camønoen seriøst! Her har du mulighed for at gå eller cykle gennem noget af Danmarks smukkeste natur og opleve årstidens fineste forekomster ved skov, mark og kyst.

Camønoen er Danmarks venligste vandrerute. Etaperne er både smukke og udfordrende, men frem for alt hyggelige. Der er mange overnatningsmuligheder på ruten, og man kan få opfyldt sine behov, hvad enten man ønsker at sove under åben himmel eller i komfortable værelser. På flere af etaperne kommer man til shelters, som ofte ligger med vandudsigt. Her kan du lave mad over bål, og nyde stjernehimlen ved nattetid. Camønokortet viser etaperne og de faciliteter der ligger undervejs – køb det på Møns Museum i Stege.


Udvalgt anmeldelse

Anmeldelse d. 28/08/2017

Smuk rute og den dejligste natur Super dejlig vandrerute på Møn med masser af afveksling på ruten.

Anmeldt af Tina fra Skanderborg, DK