Om Liselund park

Den romantiske have emmer af idyl med åkander, gamle træer, charmerende hytter og et kinesisk lysthus. I havens lysning ligger det lille lystslot og fortæller den fængslende historie om Antoine de la Calmette og hans elskede Lisa, der blev et af 1700-tallets jetsetpar på Møn.

Få steder rummer eventyrlig idyl som den gamle Liselund Park fra 1700-tallet beliggende ud til skrænterne ved Møns Klint. Parken og det fine lille lystslot er anlagt i romantisk stil, og hylder den dramatik som det kuperede terræn, de store træer og de anlagte søer skaber.

Rundt om haven er der bøgeskov, og endnu mere dramatisk bliver det, når man fra parkens kanter kigger ned ad stejle skrænter og ud over den store Østersø. Der findes mange mere eller mindre gemte stier på træ- og hækbevoksede skråninger, hvorfra både haven og de omkringliggende omgivelser tager sig helt eventyrligt ud.

Få en guidet tur i slottet og haven, eller fodr ænderne ved søen – parken er fantastisk hyggelig, og er perfekt til en picnic. Liselund er en charmerende oase midt i den vilde natur!