Noorbohandelen spiritus specialbutik

Om Noorbohandelen spiritus specialbutik

Specialforretning med håndtappet kvalitetsspiritus, balsamico og olivenolie - samt Nyord sennep og andre lækre lokale specialiteter. Hyggelig café og ishus.

I starten af bygaden på charmerende Nyord ligger en hyggelig og meget unik smagsoplevelse indeholdende masser af ”våde varer” og specialiteter. Her ligger Danmarks første spiritusforretning med spiritus i løs vægt fra det meste af verden.

Det første syn der møder dig, når du kommer ind i butikken på Nyord, er en overflod af spiritusflasker, som hænger på hovedet – lige klar til at blive tappet fra. Dette er et åbenlyst bevis på det overdådige udvalg af fin spiritus, som du kan få tappet på flaske i mange forskellige størrelser. Dette er en god måde at få smagt mange forskellige lækre dråber på, og er også en oplagt gaveidé til én du holder af.

Udover den fine spiritus, som pryder meget af forretningen, byder butikken også på en lang række lokale specialiteter såsom den lokalberømte Nyord sennep, som du ikke må gå glip af!

Butikken fungerer også som frokostcafé, hvor du kan du få lækre sandwiches, kage, snacks og drikkevarer (med og uden spiritus i), som du kan nyde i hyggelige omgivelser.

Noorbohandelen er et charmerende og anderledes sted med fantastisk service og rådgivning. Bestemt et besøg værd!


Udvalgt anmeldelse

Anmeldelse d. 11/07/2017

Skønt sted! Den skønneste café med speciale i rom, whisky, vin m.m. Absolut et besøg værd - beliggende på Nyord, som er en sand perle af en lille ø nord for Møn. Det er et smukt sted til en hyggelig udflugt.

Anmeldt af Kirsten fra DK