GeoCenter Møns Klint

Om GeoCenter Møns Klint

Oplev Danmarks Fødsel – Vild 70 mio. års tidsrejse, 3D-biograf, Den første Dinosaur og meget, meget mere!

Ved Møns Klints primære udsigtspunkt og kun få meter fra stejle kridtskrænter ligger GeoCentret. Her bliver klintens naturhistorie formidlet til både børn og voksne via spændende interaktive udstillinger.

Museet tager dig med på 70 millioner års tidsrejse – bl.a. tilbage til den første dinosaur! De farlige forhistoriske væsener møder du ansigt til ansigt i 3D-biografen, som gør historien levende. I udstillingen Hvor Danmark blev født fortælles om hele landets geologiske oprindelse tilbage til Kridttiden, og om de særprægede monstre som dengang herskede.

GeoCentret er en stimulerende oplevelse med lyd og lys, hvor man som besøgende bliver aktiveret gennem bl.a. virtual reality, klatrehule, gletsjerbiograf, 3D-biograf, udgravningshule og forskellige workshops. En spændende og lærerig aktivitet for hele familien!


Udvalgt anmeldelse

Anmeldelse d. 03/03/2018

Fantastisk sted! Helt igennem fantastisk sted, hvor både ungerne og de voksne morede og hyggede sig samtidig med at vi blev lidt klogere Gode interaktive ting, der faktisk fungerede (det er ikke altid de gør det sådanne steder) Restauranten var god og priserne rimelige. Kan varmt anbefale Geocenter Møn

Anmeldt af Fratzen fra Danmark